Årets Lampe tildelt Nord 2017

BNFs Årets Lampe

BNFs Årets Lampe

Styret i Bodø Næringsforum vedtok enstemmig på et styremøte i 2018 at Årets Lampe 2017, skulle gå til Norges Speiderforbund. Lampa ble utdelt under arrangementet INNSIKT i Stormen Bibliotek, fredag 8. februar.  

Årets Lampe 2017 ble utdelt fordi Norges Speiderforbund arrangerte Landsleiren Nord 2017 en hel uke i juli 2017. Det var en døgnåpen leir med 28 nasjonaliteter og 9000 unge speidere på Rønvikjordene. 1000 av deltakerne var fra utlandet.

- Årets Lampe er næringslivets symbolske takk til en frivillig organisasjon innen idrett og kultur som har utmerket seg gjennom året ved en spesiell aktivitet eller innsats, og som har vakt begeistring og engasjement innen byens befolkning, i tillegg til positiv markering av Bodø nasjonalt.

«Helt vilt» var temaet på leiren, og var tidenes nordligste Landsleir. Det ble en intens leir med både regn og sol. Korte avstander, leirbålkos og heftige opplevelser i Nordnorsk natur!

 - Norges Speiderforbund og 1. Bodø Speidergruppe var sentral i leiren og de er få av mange klubber som gjennom aktiviteter og arrangement bidrar til verdiskaping i nærings- og samfunnsliv. De skal vite at næringslivet ser dette og at vi setter enormt stor pris på den innsatsen de legger ned.

Det var en overrasket Peer-Johan som mottok lampen fredag morgen. – Dette var en svært hyggelig overraskelse. Dette hadde ikke vært mulig uten 650 i frivillig stab og en kommune som villig la til rette for hele arrangementet, sa en glad Peer-Johan som deler resten av Årets Lampe-kaken med sine kolleger på 330 skvadronen.

Maiken Nilsen Stensaker
Mariann Meby og Peer Johan Ødegaard