Tommy Einmo blir Bodø Næringsforums første trainee

Bodø Næringsforum har lenge hatt et ønske om å ta inn en trainee i virksomheten. Både for å dele kunnskap om lokalt næringsliv, og for å selv lære mer fra ressurssterke unge kandidater.

Tommy Einmo blir Bodø Næringsforum sin første trainee, og startet opp mandag denne uken. Han skal være i denne rollen ut januar 2024. 

Markedsfører med erfaring som hotellsjef

Tommy Einmo er utdannet markedsfører med spesialisering i Bedriftsutvikling for SMB (Små og Mellomstore Bedrifter). Han har tidligere erfaring som salgssjef og hotellsjef ved Comfort Hotel Bodø og som selger i E.A. Smith AS og fra drift av Pepperkakebyen for Bergen Sentrum AS.

– Vi er begeistret for å ønske Tommy velkommen til vårt team som trainee. Hans erfaring og kompetanse vil bidra til å styrke Bodø Næringsforum. Traineeordningen er en del av vårt engasjement for å utvikle og styrke unge talenter som ønsker å bidra til lokal vekst og utvikling, sier Merete Nordheim, direktør for Bodø Næringsforum. 

– Jeg er veldig glad og stolt for muligheten jeg har fått av Bodø Næringsforum for å være en bidragsyter til organisasjonen. Dette vil være med på å styrke min kunnskap om det lokale næringslivet, samt få enda tettere kontakt med det. Jeg håper min erfaring, kunnskap og innspill vil være til god nytte for organisasjonen, sier Tommy Einmo, trainee for Bodø Næringsforum.

Verdifull bidragsyter

Einmo vil dykke inn i Bodø Næringsforum sin daglige arbeidshverdag, hvor vi aktivt arbeider for å styrke lokalt næringsliv gjennom nettverk, påvirkningsarbeid og kunnskapsdeling. 

Bodø Næringsforum spiller en aktiv rolle i påvirkningen av politiske beslutninger som direkte påvirker det lokale næringslivet, og dette inkluderer deltakelse i høringsprosesser på både lokalt, regionalt og nasjonalt nivå. 

– I tillegg arrangerer vi en rekke seminarer, frokostmøter og konferanser gjennom året, og Einmo vil være en verdifull bidragsyter til alle disse initiativene. Vi ser frem til å samarbeide tett med Tommy i tiden fremover, avslutter Peter Bakkemo, strategisk rådgiver for Bodø Næringsforum.