Foto: Sigrid Synnøve Øberg / Seria

Opplyst 2023: Første programslipp!

Årets Opplyst-program blir like stjernespekket som i fjor, med en kombinasjon av lokale og nasjonale historier som både går i dybden og i overflaten, og selvsagt med en stemningsfull gallamiddag med prisutdeling og underholdning på kvelden. 

Årets konferanse avholdes på Radisson Blu torsdag 28. september. 

Dagprogrammet går fra 08:30 – 15:30. 

Kveldsprogrammet fra 18:00 – 22:00.

Afterparty fra 22:00 til langt på natt.

Kjøp billett her: Opplystkonferansen.no

Roy Arne Salater – Live from Bodø 

Vi kjenner han best med mikrofonen i hånda hvor han dekker nordnorske nyheter nasjonalt for Tv2. Å være nyhetsreporter er ikke en ni til fire jobb, og det krever ofte at du må slippe det du har i hendene for å være der det skjer. Legg til de geografiske avstandene med tilhørende vær så har man virkelig en kreativ hverdag. På Opplyst skal vi få et innblikk i hvordan nyhetene lages, og hvilke saker som har satt spor på veien, og vi lover filmklipp som aldri har blitt vist før!

Tord U. Kolstad – Min måte 

I Nord-Norge er Tord Kolstad et kjent navn, og etter at han og familien flyttet til Sveits har han også blitt et kjent navn nasjonalt. Tord forvalter sitt eget livsverk og er oppført med 2 milliarder i formue, og med denne summen ender han opp på 232 plass over Norges rikeste. Finnes det en oppskrift, og kan Tords metode brukes av oss andre?

Hver gang vi møtes…på Opplyst 

Kjerringøy fikk sin renessanse da det ble besluttet å lande «Hver gang vi møtes» til Kvitbrygga, og har siden den gang opplevd stor oppmerksomhet. Lokaliseringen på Kjerringøy skjedde ikke av seg selv, og det er mange mennesker som har spilt en sentral rolle i å lande prosjektet. Fire av disse møter vi på Opplyst, rundt et bord etter samme oppsett som for «Hver gang vi møtes». Navn kommer snart, og vi lover en artist som har deltatt på programmet!

Les mer og kjøp billett her: Opplystkonferansen.no

Følg med, mer program kommer snart!