En gruppe smilende voksne mennesker med en blomsterbukett og et innrammet bilde foran en dekorativ vegg. Foto.

Opplyst 2022: PowerOffice vant Opplystprisen

PowerOffice vant årets Opplystpris foran Coop Nordland og BDO Bodø. – Helt fantastisk, sier PowerOffice-gründer Trond Eirik Paulsen

– Det er med stor ære og stolthet jeg mottar denne gjeve prisen på vegne av alle ansatte i PowerOffice. En stor klapp på skulderen og til alle ansatte som står på hver eneste dag for å forenkle hverdagen til små og mellomstore bedrifter, fortsetter Paulsen.

Hva var høydepunktene under årets Opplyst? 

– Jeg synes det var en fin blanding av interessante foredrag, men det som gjorde sterkest inntrykk var historiene til Astrid, Henry og Christine. 

Hva er planene videre for PowerOffice? 

– PowerOffice er et av det viktigste styringsverktøyene for over 51000 bedrifter i Norge. Hovedfokus er å fortsette utviklingen for å begeistre de kundene som har valgt oss, og for å være førstevalget når noen bytter system. Vi har også helt konkrete planer om en internasjonal versjon – så det er spennende tider for oss fremover.

I juryens begrunnelse beskrives PowerOffice som en svært innovativ og utviklende bedrift som samtidig er klimavennlig. 

– Vår kandidat har en sterk ledelse som er svært uredd og bedriften hjelper svært mange i næringslivet med deres problemer, heter det videre i begrunnelsen.