To smilende menn med blomsterbukett og innrammet bilde foran en dekorativ vegg. Foto.

Opplyst 2022: Drone Nord vant oppstartsprisen

– Med stort engasjement og lidenskap for faget har gründerne i Drone Nord lyktes med å skape sin egen arbeidsplass og de har turt å tenke annerledes og satse nytt med tjenester som treffer markedet godt, skriver juryen i sin begrunnelse.

Formålet med Oppstartsprisen er å hedre bedrifter som gjennom nytenkning og nyskapning har bidratt til eller representerer potensiale for økt verdiskapning i Salten.

Benjamin Strøm er gründer og daglig leder for Drone Nord. Han sier at planene fremover for bedriften er å utvide med flere ansatte. 

Hva betyr prisen for dere?  

– Det å få en såpass stor annerkjennelse for jobben vi gjør føles veldig bra. Utrolig stolt og takknemlig for det. 

Hva var høydepunktene under årets Opplyst? 

– Det at vi fikk presentere vår grunderreise på en scene foran næringslivet i Salten må nok være favorittøyeblikket på Opplyst. 

Hva er planene videre for Drone Nord?  

– Framover skal vi inn i nye lokaler, vi skal også ansette noen nye hoder. Vi har en del prosjekter vi håper og få starte på snart, så her er det bare å følge med!

– Med stort engasjement og lidenskap for faget har gründerne i Drone Nord lyktes med å skape sin egen arbeidsplass og de har turt å tenke annerledes og satse nytt med tjenester som treffer markedet godt. Drone Nord har samarbeidet tett med lokale aktører, fått en lokal investor med på laget. og tilegnet seg kunnskap for å bli best på sine områder. Gjennom sitt arbeide bidrar de til økt synlighet for både lokale bedrifter og regionen. Drone Nord opererer i et marked med strenge krav til sertifisering og har tilegnet seg den høyeste godkjenningen man kan oppnå innen sin bransje, sier juryen i sin begrunnelse.