Dr. Myskja gi deg viten og verktøy om hvordan pusten kan bli ditt beste lederverktøy, både i krise og hvile. (Foto: NNL)

Bodø Næringsforum og NNL inviterer til foredrag om stresshåndtering med Dr. Audun Myskja

Vi lever i en verden med konstant informasjonsstrøm, tidspress og høye krav, noe som gjør stresshåndtering til en kritisk ferdighet for alle. Derfor har Bodø Næringsforum og NNL invitert Dr. Audun Myskja for å snakke om hvordan man kan håndtere stress bedre. 

Tid: Mandag 28.08. kl 11:30 – 14:00.

Hvor: Konrad Klausens vei 8, 8003 Bodø. (PBL Konferansesenter).

Arrangementet er gratis for medlemmer av Bodø Næringsforum. 

Forskjellen på godt og dårlig stress

I foredraget vil Dr. Myskja gå nærmere inn på: Hva er forskjellen på godt og dårlig stress? Hvordan kan vi redusere tankestøyen i hverdagen? Hva er nøkkelen til indre stillhet og varig ro? 

Dr. Myskja gi deg viten og verktøy om hvordan pusten kan bli ditt beste lederverktøy, både i krise og hvile.  Audun Myskja har gjennom legepraksis, kurs og retreater hjulpet tusenvis av mennesker til å finne roen både i øyeblikket og i livet. Nå kommer han til Bodø for å dele av erfaringene sine og hjelpe deg på veien til å finne ro i en ellers hektisk hverdag.   

Ledere må ta mange avgjørelser, noen ganger med høy kompleksitet og liten tid. Da kan stress hope seg opp og gi utslag som ulike «vondter» i kroppen. Eller det kan gå en kule varmt og ordene kommer ikke ut slik de burde. 

Stresshåndtering en avgjørende ferdighet

 – Ledere og medarbeidere står i et kontinuerlig krysspress med forventninger. I en verden preget av høye krav og korte frister er stresshåndtering en avgjørende ferdighet for alle. Derfor er vi glade for å invitere til et foredrag med Dr. Audun Myskja, hvor han vil dele sin kunnskap og verktøy for å hjelpe med å håndtere stress bedre, sier Merete Nordheim, direktør for Bodø Næringsforum. 

Bli med på et inspirerende formiddag der man lærer å forvandle stress til styrke, og finne ro i en ellers hektisk arbeidsdag. 

Påmelding gjøres her: https://nnl.no/aktuelt/gnistuken-ro-i-uro-28-08/