Nyby skal realiseres!

Bodø Næringsforum er på vegne av næringslivet enormt glade for at prosjektet nå blir realisert. I tillegg til å rose nasjonale politikere, så må vi også trekke frem våre egne politikere. Her har virkelig posisjon og opposisjon stått samlet. Dette høster nå Bodøsamfunnet og Saltenregionen rundt oss - fruktene av.

Nyby

Bodø Næringsforum har hatt Nyby-Nyplass på agendaen siden vi 19. juni 2012. Da arrangerte Bodø Næringsforum en konferanse: "Bodø etter F16".

"Det er den hyggeligste begravelsen jeg noen gang har vært i!", da Sjefredaktør Jan-Eirik Hanssen da han fikk i oppdrag å oppsummere konferansen i plenum.

Siden da har Bodøsamfunnet mobilisert fantastisk bra og dette har vært vårt felles prosjekt. Og nå endelig lykkes vi! 

Vi er allerede i gang med å se på hvordan og hva vi skal fylle arealene med. Det hersker ingen tvil om at arealene skal utvikles mest mulig effektivt, og de skal utvikles "smart og grønt".

Hva kan Bodøsamfunnet gjøre for å lette fotavtrykket til verden? Det blir spennende fremover, og det er ikke tvil om at alt ligger til rette for at Bodø nå har alle muligheter til å vokse de nærmeste 100 årene.

Lurer du på noe eller vil ta en prat om muligheter for etablering i Bodø, så er det bare å ta kontakt med Direktør Mariann Meby