Årets Lampe 2016 tildeles Bodø Cykleklubb

Årets Lampe 2016 ble utdelt fordi Bodø Cykleklubb arrangerte en hel uke med sykkelsfest i Bodø og Salten: Norgesmesterskap i landevei i juni 2016.

Årets Lampe 2016
05.11.201712:49 Mariann Meby

Styret i Bodø Næringsforum vedtok enstemmig på et styremøte i april at Årets Lampe 2016, skulle gå til Bodø Cykleklubb. Lampa ble utdelt på klubbens årsfest lørdag kveld.

- Årets Lampe er næringslivets symbolske takk til en frivillig organisasjon innen idrett og kultur som har utmerket seg gjennom året ved en spesiell aktivitet eller innsats, og som har vakt begeistring og engasjement innen byens befolkning, i tillegg til positiv markering av Bodø nasjonalt, sier direktør i Bodø Næringsforum Mariann Meby.

Hele 942 startende deltok på tidenes første NM landevei i Bodø. Blant disse var det både proffer og amatører. Sykkeleliten fikk sykle i både sentrum, samt i vakker natur i både Bodø og Gildeskål. Damenes fellesstart den 26. juni ble også direktesendt på TV - for første gang i historien.

- Bodø Cykleklubb er en av mange klubber som gjennom aktiviteter og arrangement bidrar til verdiskaping i nærings- og samfunnsliv. De skal vite at næringslivet ser dette og at vi setter enormt pris på den innsatsen de legger ned, sier hun videre.

En overrasket og målløs leder Jan Oddvar Sørnes tok imot lampen lørdag kveld. – For en overraskelse! På vegne av klubben ble jeg nå veldig glad! Dette har jo ikke vært mulig å få til om det ikke hadde vært for denne entusiastiske gjengen og peker utover de glade årsfestdeltakerne i klubben.

- I etterkant av Bodø Næringsforums styrevedtak arrangerte Bodø Cykleklubb enda et Norgesmesterskap i juli i år; NM landevei Master. Jeg er imponert over engasjementet klubben har. Denne gjengen er jo nesten ustoppelig, det er helt fantastisk! – Avslutter Meby entusiastisk.

 

Brite Jacobsen
Frode Soelberg, Mariann Meby, Jan-Oddvar Sørnes

Arkiv