Årets Lampe 2015 tildeles Bodø Bryteklubb

Årets Lampe 2015
Styret i BNF har enstemmig vedtatt at Årets Lampe 2015, går til Bodø Bryteklubb. Bodø Bryteklubb arrangerte Nordisk mesterskap i bryting 23.-24. mai 2015 i Bodøhallen.

Årets Lampe 2015
28.04.201621:21 Mariann Meby

De beste bryterne i Norden ankom Bodø, Pinsehelga i 2015. Arrangementet ble gjennomført i Bodøhallen med 200 brytere fra Finland, Sverige, Danmark, Litauen, Norge og Estland.  


Arrangementet ble streamet på Internett, og TV2 laget reportasje som ble vist i beste sendetid på søndag kveld. – Bare å få til et innslag på nasjonale TV-medier er fantastisk bra for Bodø og idretten i Bodø, sier Mariann Meby, direktør i Bodø Næringsforum.

 

- Årets Lampe er BNFs symbolske takk til en frivillig organisasjon innen idrett og kultur som har utmerket seg gjennom året ved en spesiell aktivitet eller innsats, og som har vakt begeistring og engasjement innen byens befolkning, i tillegg til positiv markering av Bodø nasjonalt, fortsetter hun.

 

- Frivillige organisasjoner bidrar til verdiskaping i nærings- og samfunnsliv, gjennom arrangement, aktiviteter og sitt dugnadsarbeid, sier Meby videre.

 

- Dette er Bodø Næringsforums måte å vise at næringslivet ser de frivillige organisasjonenes arbeid, og all den enorme innsatsen de legger ned i sine arrangement, avslutter Meby

 

Bodø Bryteklubb som mottar også 5000,- fra BNF.

Runar Henriksen
Mariann Meby og Roger Pettersen

Arkiv