w

BNF har stor møteaktivitet

Her finner du både BNFs møter, samt våre medlemmers møteplasser:

EY: Hva er en blockchain/blokkjede? Hva er kryptovaluta? Hva skjer innen digitalisering av skatt og

12. April

Blockchain- eller blokkjedeteknologien er et hett tema, men hva er egentlig en blokkjede? Blokkjedeteknologien benyttes ikke bare til kryptovaluta som for eksempel Bitcoin. Mange aktører snakker om blockchain/blokkjeder, men få har foreløpig gjennomført prosjekter på området. EY har vært tidlig ute, og har blant annet laget løsninger for forsikringsbransjen, finansbransjen, bilindustrien, handelsnæringen mv. EY har til og med laget en løsningen for vinindustrien i Italia. Hør mer om verdens første vin på en blokkjede, og flere andre spennende prosjekter og områder hvor teknologien brukes i praksis.


SAF-T (Standard Audit File-Tax) har blitt vedtatt av norske myndigheter, og vi ser en klar trend at myndighetene, ikke bare i Norge men over hele verden, tar i bruk avansert teknologi og analysemetoder for å avdekke feilrapporteringer. Hør siste nytt innen Digital Tax og SAF-T, herunder blant annet hvordan myndighetene samarbeider med utveksling av data over landegrenser. På seminaret tar vi for oss siste nytt innen digitale trender på kontrollområdet, og hvordan din bedrift kan forberede seg på best mulig måte for å etterleve de stadig mer avanserte elektroniske kontrollene fra myndighetene.

Foredragsholdere:
Magnus Jones | senior manager Tax Technology, EY
Tor Kaspersen | advokat, Tax & Law, EY

Målgruppe: Alle som ønsker å lære om blockchain/blokkjeder, kryptovaluta og digitaliseringsprosessene som pågår innenfor skatte- og avgiftsområdet, og som ønsker å lære om mulighetene som ligger i å være forberedt og ta teknologien i bruk.

Pris: 600,-

Påmeldingsfrist: 5. april

 til nettsiden for mer informasjon.

Bli medlem i dag

Vi er en interesseorganisasjon for lokale bedrifter.

Vil du være med sammen med oss?

Ja takk