w

BNF har stor møteaktivitet

Her finner du både BNFs møter, samt våre medlemmers møteplasser:

Industri 2015

23. September

Olje og energiminister Tord Lien, NHOs administrerende direktør Kristin Skogen Lund, leder i LO Gerd Kristiansen og administrerende direktør Stein Lier Hansen i Norsk Industri har allerede meldt sin ankomst til konferansen. Det samme har en rekke stortingspolitikere fra nærings- og finanskomiteen. 


Tidligere statsminister og utenriksminister i Sverige, Carl Bildt, kommer også til Industri 2015. Han vil snakke om Norge som investeringsland. I tillegg har vi mange spennende industriledere på programmet, som snart blir offentliggjort. Næringsutvikling, kunnskap, spennende og suksessrike bedriftscase, rammevilkår for utvikling av industrien er blant temaene på konferansen.


Festmiddag på Scandic Havet om kvelden 23. september blir et høydepunkt hvor vi kan mingle med nye og gamle kollegaer – noe som gir konferansen et ekstra sosialt løft.
Konferansen samler mellom 300- 400 deltagere, og er den største konferansen for landbasert industri i Norge.

Meld deg på her: www.industri2015.axaco.se

I år som i fjor går studenter, fagskoleelever og trainéer gratis på konferansens dagprogram.

Konferansen er et samarbeid mellom organisasjonene Norsk Industri, NHO, LO, Nordland fylkeskommune og flere industribedrifter. Vi har som mål å bli den viktigste møteplassen for kraftintensiv industri i Norge, og å bygge gode relasjoner mellom bransjeforeningens bedrifter, det offentlige og politikere.

Har du spørsmål kan du kontakte Jo Eirik Frøise/Norsk Industri på jo.eirik.froise@norskindustri.no  eller

Trine Fredriksen/Nordland fylkeskommune på trine.fredriksen@nfk.no 

Bli medlem i dag

Vi er en interesseorganisasjon for lokale bedrifter.

Vil du være med sammen med oss?

Ja takk