w

BDO: BÆREKRAFTSDIALOG MED TOM HUSTON

Seminaret er gratis. Påmeldingsfrist: 1. november Tittel Møtet starter tidspunkt Varighet Ledig Tittel BDO: BÆREKRAFTSDIALOG MED TOM HUSTON Møtet starter tidspunkt 07.10.2018 08:00 Varighet 2 timer Ledig Frist utløpt Les mer

07.10.2018 08:00
07.10.201808:00 Viktor Håkonsen

Meld deg på her: https://u.bdo.no/Zf3c8W5 

Verden står foran et virkelig veiskille: Stadig flere politikere, norske toppledere mener bærekraft og miljøvennlig drift er en forutsetning for å drive lønnsomt. Agenda 2030 og FNs 17 bærekraftsmål, internasjonale og nasjonale standarder, samt lover og reguleringer setter nå rammer for virksomhets-utvikling på en mer bærekraftig måte.

Bærekraft og miljø handler ikke om bare ideologi og kostnader, men om innovasjon, arbeidsplasser og nye muligheter.

BDO har bærekraft som satsningsområde og vil bidra til at bærekraftig utvikling settes på dagsorden, både i offentlig og privat sektor, herunder idretten. BDO inviterer til en unik kunnskapsplattform om bærekraft, der man sammen med den amerikanske bærekraftskapasiteten Tom Huston inviterer næringsliv, organisasjoner og offentlig virksomhet. Med denne bærekraftsdialogen ønsker BDO å hjelpe deltakerne til å etablere en felles kunnskapsplattform om hva som skal til for å styrke egen region, organisasjon eller forretning, ved å bidra til at FNs bærekraftsmål nås.

BDO inviterer deg til å delta i BDOs bærekraftsdialog i Bodø 7. november. Der samles ulike ledere og beslutningstakere for å starte dialog om dette viktige temaet.

BDO samarbeider med Tom Huston om denne bærekraftsdialogen, som også arrangeres i Trondheim og Oslo. Tom er med-grunnlegger og CEO i Gameplan: Impact, et selskap for råd, investeringer og forretningsutvikling innen FNs bærekraftsmål, og med kontorer i USA og Sveits. Tom har dyp innsikt i hva FNs bærekraftsmål betyr for offentlig virksomhet, privat sektor, non-profit, investormarkedet, forskning, kultur og idrett. Han jobber tett med FN og relaterte miljøer for å utvikle nye initiativ som skaper forståelse og endring i finansmarkeder, byer, bedrifter og idrett, i tråd med FNs bærekraftsmål. 

Når det gjelder idrett og bærekraft, er Tom en helt unik person. Før Gameplan: Impact var Tom sentral i utviklingen av merkevaren UEFA Champions League og han var med og skapte og grunnla IIHF Champions Hockey League. Tom var også arkitekt og COO i 34. America’s Cup seilekonkurranse i San Francisco. Han er sosial entreprenør og investor, og var en periode COO i United Nations Global Sustainability Index Institute (UNGSII). Videre var han med og startet Princap UNGSII bærekraftsfond, som har hjulpet til med å samle inn store summer til non-profit organisasjoner. Han har også tatt initiativet til Global Goals Games, et «OL for bærekraft», med lokale og nasjonale konkurranser som skal lanseres i 2019/2020.

Dette blir en spennende meningsutveksling om hva som er mulig å få til lokalt geografisk og i egen virksomhet, i tråd med bærekraftsmålene. Nå håper BDO du blir med i dette viktige arbeidet! 

Velkommen til en dialog for fremtida!
Snorri Sverrison Rasch, BDO

Fakta om møtet

Møtet starter tidspunkt 07.10.2018 08:00 Varighet 2 timer

Søndag 07.10: 08:00 - 10:00

Bindende påmelding Ja Ledig Frist utløpt Sted BDO Bodø, Jernbaneveien 69 Internt / Eksternt arrangement Eksternt arr

Bli medlem i dag


Vi er en interesseorganisasjon for lokale bedrifter.

Vil du være med sammen med oss?