w

BNF har stor møteaktivitet

Her finner du både BNFs møter, samt våre medlemmers møteplasser:

KPMGs Lederkonferanse på Hurtigruten 10. – 11. oktober 2016

10. Oktober

For syvende år på rad inviterer vi til konferanse for næringslivsledere om bord på Hurtigruten mellom Bodø og Tromsø.


Hvordan navigere for å skape en konkurransedyktig region der både folk og bedrifter kan vokse og lykkes? Bli med på 190 nautiske mil med faglig påfyll

Verden har alltid endret seg, men aldri så fort som nå, og aldri på så mange fronter samtidig. Det som i dag er et solid eksistensgrunnlag for en godt etablert virksomhet, kan i morgen være veien inn i markedet for en kreativ, nystartet utfordrer. Trygghet og suksess handler mer enn noensinne om å forstå, omfavne og gjennomføre endringer. Å beherske endring er å beherske framtiden!

På årets lederkonferanse på Hurtigruten ser vi på hvilke muligheter og utfordringer næringslivet i Nord-Norge står overfor. Hvilke makroforhold påvirker og hvordan må både myndigheter, offentlige virksomheter og private selskap navigere for å skape en region med vekst?

Velkommen ombord MS Trollfjord på strekningen Bodø – Tromsø til spennende foredrag, givende diskusjoner, gode nettverk og hyggelig samvær.

Årets foredragsholdere er fiskeriminister Per Sandberg, oljeanalytiker Thina M. Saltvedt, styregrossist og rådgiver, Inge K. Hansen, konsernsjef i Hurtigruten Daniel Skjeldam, rektor ved UiT Anne Husebekk, adm. dir i Norfra Steinar Eliassen, kommentator Arne O. Holm og adm. dir. i KPMG Arne Frogner.

Se hele programmet her

Bli medlem i dag

Vi er en interesseorganisasjon for lokale bedrifter.

Vil du være med sammen med oss?

Ja takk